Til beboerne

Vaskeri

Foreningen råder over et lille vaskeri, som ligger i stuen i nr. 2 – bag Mono Second Hand. Vaskeriet har én vaskemaskine og én tørretumbler som benytter værdiløse mønter for at vaske/tørre. Du kan købe disse mønter for 15 kr. pr. stk. Hver mønt giver ca. 2 timer og 15 minutter til enten vaskemaskinen eller tørretumbleren.

Vaskemaskine og tørretumbler kan reserveres via den papirkalender der ligger i vaskeriet, men er som oftest ledige.

Generalforsamling

Hvert efterår afholdes der generalforsamling, hvor formanden fortæller om året der gik og hvor foreningens økonomi og budget gennemgåes. Det er også på generalforsamlingen at beboerne kan bidrage med deres idéer og tanker, og hvor kommende projekter i andelsforeningen og gårdlauget diskuteres.

Det er desuden på generalforsamlingen at bestyrelsen og vores repræsentant for gårdlauget vælges på afstemning fra de fremmødte andelshavere.

Du kan se referaterne fra tidligere ordinære generalforsamlinger under menuen “Dokumenter”.

Arbejdsdage

Hvis der er opgaver til det, afholder vi arbejdsdage to gange om året, typisk én i foråret og én i efteråret og enten lørdag eller søndag. Arbejdsdagene varsles i god tid og er for alle gårdens brugere. Har du forslag/idéer til opgaver, er du velkommen til at kontakte enten bestyrelsen eller gårdlauget.

Arbejdsdagene bruges på forefaldende arbejde og projekter som gavner alle beboere. Arbejdsopgaverne er typisk vedligehold og rengøring af fællesarealer.

Udeblivelse fra arbejdsdagen medfører en afgift på 400,- pr. andel, jf. vedtægterne § 10, stk. 3. Pengene går til fælleskassen, og vil typisk dække indkøb af materialer.

Arbejdsdagene er en god mulighed for at møde naboerne og plejer at være ganske hyggelige 😀

Igangværende projekter

Som vedtaget på generalforsamlingen i oktober 2016 arbejder bestyrelsen på et større energiprojekt. Det indebærer primært udskiftning af vinduerne i foreningen. Bestyrelsen vil løbende holde beboerne opdateret om processen på siden “Fra bestyrelsen“.