Om foreningen

Andelsboligforeningen Lillegrund 2-4 er stiftet i 1986 og omfatter 22 lejligheder af varierende størrelse, fordelt på to opgange (nr. 2 og nr. 4).

Foreningen har en sund økonomi med et fastforrentet lån på 4 % og løbende afdrag. Dertil en særdeles aktiv og velfungerende bestyrelse og et godt fællesskab blandt ejendommens beboere.

Ejendommen vender ud til den lille og rolige vej Lillegrund på den ene side, og Sundby Kirkegård og Sundby Have på den anden. Fra lejlighederne på 1. sal og opefter er der således udsigt ud til kirkegårdens træer og grønne områder, og de øverste lejligheder kan sågår se Øresund og Malmø.

Bygningen er en murstensbygning fra 1912 og fremstår i dag gennemrenoveret. Ejendommen deler en flot og solrig gård med tre andre ejendomme, hvor der bl.a. er legeplads, cykelskur, barnevognsrum, affaldssortering, borde og bænke og grønne arealer.

Til andelsforeningen hører et mindre kontantløst vaskeri med tørretumbler samt et praktisk tørreloft. Alle lejligheder har desuden tilknyttet enten et kælder- eller loftsrum.

Nærområde

I umiddelbar nærhed finder man flere indkøbsmuligheder og indenfor en radius af en kilometer er der adgang til hele to metrostationer, svømmehal og indkøbscenter.

Fra ejendommen er der ca. 1,5 km. til den vidunderlige Amager Strandpark, som kan nåes på en kort tur til fods eller få minutter på cykel.

Nyere projekter

  • 2017 – igangsat energiprojekt, der bl.a. indebærer udskiftning af vinduer.
  • 2012 – november/december blev begge opgange gennemrenoveret med nye gulve og maling på vægge, loft og træværk.
  • 2011 – sommer/efterår fik lejlighederne fra 1. til 5. sal tilføjet store, flotte altaner fra altan.dk.

Her bor vi

Tryk på billedet for at se en større udgave